Ünnepek, különleges rendezvények - Mikulás, Karácsony, Farsang


Az ünnepek és különleges rendezvények, tematikus napok (egészségnap, sportnap) műsorában fontos, hogy a gyermekeknek olyan programot kínáljanak, amelyek lekötik a figyelmüket szórakoztatják, megmozgatják őket. A Mikulás napok, karácsonyi rendezvények vagy épp a farsangi bulik hangulatát a Buborék együtes interaktív gyerekkoncertje a milliónyi szappanbuborékkal vagy épp a beltéri hóeséssel garántáltan magas szintre emeli. Az apróságokat megmozgatjuk, együtt táncolnak és énekelnek az együtessel műsorunk ideje alatt.

A  tematikus rendezvényeken, például az egészségnapokon is fontos a gyerkek szórakoztatása. Napjainkban egyre fontosabb szerepet kap az egészségre való odafigyelés, egészséges táplálkozás stb... Nagyon fontos, hogy az erre való odafigyelést, már kicsi korban kezdjük el megtanítani gyermekeinknek. Zenekarunk szerzeményei között nagyon sok dalocska hívja fel erre a figyelmet, pl. az Erdei futóverseny, A fogorvos, Torna..... Tematikus egészség-, sportnapokra ajánljuk interaktív gyermekműsorunkat, mellyel még inkább sikerül felhívni a figyelmet a szájápolás és az egészséges táplálkozás, valamint a mozgás fontosságára.
 
ünnepi gyerekrendezvény
 

Hallgasson bele zenéinkbe vagy nézzen bele videóinkba!
 

Felkeltettük érdeklődését vagy kérdése van? Keressen minket bizalommal az elérhetőségeinken!
 
GYEREKPROGRAMOT SZERETNE?
ADUNK PÁR TIPPET!

HÍREKRÓLUNKZENÉKVIDEÓKKOTTÁKKÉPEKKONCERTEKKAPCSOLAT

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kövess minket!

Keress minket bizalommal! Email: info (kukac) buborekegyuttes.hu Telefon: +36 70 327 6100

© 2015 http://www.buborekegyuttes.hu - Minden jog fenntartva! Impresszum email: info (kukac) buborekegyuttes.hu Designed and created by Adamic