Települési rendezvények, ünnepek

A Buborék együttes gyerekműsorának kifejezetten közösségkovácsoló ereje van. Interaktív gyerekkoncertünk minden korosztály számára szórakoztató, így jó szívvel ajánljuk települési-, városavató rendezvényekre, falunapokra és minden olyan eseményre, ahol fontos, hogy a falu/város apraja-nagyja egyaránt jól érezze magát.
 
A zenekar számára nagy öröm és fantasztikus emlék, hogy sok helyen maga a Polgármester Úr/Asszony is részt vett az előadásban. Ennek minden esetben óriási sikere volt. A hangulatot még a rengeteg pajkos buborék is fokozza, mert a gyerekek hatalmas buborékfelhőben tombolhatnak, a szülők a zenekarral együtt zenélhetnek és végül, de nem utolsó sorban szülők és gyerekek együtt ropják a táncot a fergeteges ritmusokra.

A zenekar számára a legfontosabb, hogy az 50-60 perces koncert összehozza a családokat és örökké tartó élményt adjon a gyerekek számára.
 Bízunk benne, hogy valamelyik települési rendezvényen minél-előbb találkozunk! Addig is fogadják szeretettel egyik kedvenc dalunkat!
Hallgasson bele zenéinkbe vagy nézzen bele videóinkba!
 

Felkeltettük érdeklődését vagy kérdése van? Keressen minket bizalommal az elérhetőségeinken!
 
GYEREKPROGRAMOT SZERETNE?
ADUNK PÁR TIPPET!

HÍREKRÓLUNKZENÉKVIDEÓKKOTTÁKKÉPEKKONCERTEKKAPCSOLAT

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kövess minket!

Keress minket bizalommal! Email: info (kukac) buborekegyuttes.hu Telefon: +36 70 327 6100

© 2015 http://www.buborekegyuttes.hu - Minden jog fenntartva! Impresszum email: info (kukac) buborekegyuttes.hu Designed and created by Adamic