Táborok

Sok szülőnek gondot okoz, hogy milyen táborba küldje gyermekét a nyári szünetben. Sok szempontot kell figyelembe venni, de a legfontosabb, hogy olyan helyre engedje, ahol rengeteg élménnyel gazdagodhat, új barátokat szerezhet és esetleg még tanulhat is valamit. A Buborék együttes a játszva tanítás nagymestere. Dalaikkal nem csak a helyes táplálkozás, a fogápolás, a mozgás fontosságára hívja fel a figyelmet, hanem az interaktív gyerekkoncert alatt rengeteg feladattal csempészi be a fontos dolgokat a gyermekek gondolataiba.

Egy-egy jól sikerül koncert után sokszor kapunk rajzokat, ahol a gyerekek lerajzolják pl., hogy ők hogy mosnak fogat, vagy hogyan tornáznak, kirándulnak. A zenekar minden rajznak, visszajelzésnek nagyon örül, mert ezek a rajzocskák mutatják meg igazán, hogy az interaktív gyermekkoncertnek igen is van tanító ereje, de oly módon, amelyre a gyermekek szívesen és örömmel emlékeznek vissza.

Az egy hét egy táborban gyorsan elröpül, így záró programként ajánljuk szeretettel a Buborék együttes interaktív műsorát, melyben a gyerekek még utoljára kitombolhatják magukat, megkoronázva ezzel a táborban szerzett élményeket.


 

Hallgasson bele zenéinkbe vagy nézzen bele videóinkba!
 

Felkeltettük érdeklődését vagy kérdése van? Keressen minket bizalommal az elérhetőségeinken!

 
GYEREKPROGRAMOT SZERETNE?
ADUNK PÁR TIPPET!

HÍREKRÓLUNKZENÉKVIDEÓKKOTTÁKKÉPEKKONCERTEKKAPCSOLAT

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kövess minket!

Keress minket bizalommal! Email: info (kukac) buborekegyuttes.hu Telefon: +36 70 327 6100

© 2015 http://www.buborekegyuttes.hu - Minden jog fenntartva! Impresszum email: info (kukac) buborekegyuttes.hu Designed and created by Adamic