Óvodai és iskolai rendezvények

Tudjuk, hogy milyen nehéz folyton izgalmas programokkal elkápráztatni a gyerkőcöket. Az együttes Ovibúcsú című dalával nem csak az óvodai ballagások hangulatát varázsolja sokkal meghittebbé, de ez a dalocska egy köszönetnyilvánítás is egyben az óvónők áldozatos munkájáért. 
 

 


Természetesen zenekarunk nem csak ilyen meghitt dalokkal készül az óvodai és iskolai rendezvényekre, hanem számos olyan feladattal és nótával, amely igazán megmozgatja a gyerekközönséget. Az Egy-két-há című dalunk például egy nagyon komoly koordinációs feladat a kicsik számára, hiszen nem csak számolniuk kell, hanem a tánclépésekre, a tapsra és a számolásra is külön oda kell figyelniük.

Az iskolai rendezvényeken nagyon népszerű a Számtan című szerzeményünk, melyben az alsó tagozatos iskolások számára szintén van feladat, itt az 1x1-es szorzótáblát tanítjuk meg nekik. Mi nem fegyelmezzük a gyerkőcöket és az a tapasztalatunk, hogy koncertjeinken a pedagógusoknak sincs rá szükség. A műsoridő gyorsan elrőppen és boldogan énekelik, táncolják végig az előadást.

A Buborék együttes interaktív óvodai és iskolai műsorának a gyerkőcök aktív résztvevői: együtt énekelnek, táncolnak vagyszámolnak a gyerekzenekarral.

Sokszor az együttest is meglepi hálás kis közönsége. Az óvodai és iskolai ünnepségeken rengeteg szuper produkciót láttunk már az óvonénik előadásában. Sok esetben nagyon megható volt számunkra, amikor a kicsik a Buborék együttes egyik dalára betanult koreográfiával lepték meg a zenekart és a jelen lévő szülőket, nagyszülőket. Minden esetben hálás szívvel gondolunk vissza ezekre a pillanatokra. 


óvodai gyerekműsor
 

Hallgasson bele zenéinkbe vagy nézzen bele videóinkba!
 

Felkeltettük érdeklődését vagy kérdése van? Keressen minket bizalommal az elérhetőségeinken!
GYEREKPROGRAMOT SZERETNE?
ADUNK PÁR TIPPET!

HÍREKRÓLUNKZENÉKVIDEÓKKOTTÁKKÉPEKKONCERTEKKAPCSOLAT

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kövess minket!

Keress minket bizalommal! Email: info (kukac) buborekegyuttes.hu Telefon: +36 70 327 6100

© 2015 http://www.buborekegyuttes.hu - Minden jog fenntartva! Impresszum email: info (kukac) buborekegyuttes.hu Designed and created by Adamic