Gyermeknap, Családi nap


Ma minden Róluk szól. A GYEREKEKRŐL. Nem csak Róluk, de ma minden Nekik szól! Sokszor találkozunk olyan gyerekekkel, akik tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy minden évben van olyan hétvége, ami csak az Övék. Az egyik oviban a következőket mondta a egy kislány:

“Te tudtad, hogy a gyerekeknek saját napja van? Igen, azt hiszem tudok róla - feleltem én. Szívesen meghívlak, ha akarod, mert a Bogival minden évben megyünk, és cseppet se legyél szomorú, hogy te már öreg vagy, mert anya is mindig jön velünk és őt is beengedik.”

Nagyon jót nevettünk ezen, de a kislány szemében ott volt, hogy ő nagyon komolyan gondolta és igen is nagy izgalommal várják ezeket a rendezvényeket. A legnagyobb öröm szervezőknek és szülőknek mosolygó, önfeledten játszó gyerekeket látni. A Buborék együttes interaktív gyerekműsora minden esetben elvarázsolja a gyerekeket, hiszen nyáron a jó zenéken kívül rengeteg buborékkal, télen hóeséssel és egy igazi hócsatával is meglepi a csemetéket. A gyermeknapi rendezvényeken és a családi napokon az együttes látványos, mozgalmas, interaktív programja garantáltan nagy élmény a gyermekeknek és az egész családnak.
 
A zenekar számára a móka lételem, így azonnal összekovácsolódik a gyerekekkel és még a legfélősebb, legszégyenlősebb kisgyerek is táncra perdül a koncerten a Buborék dalaira.
Reméljük minél hamarobb találkozunk egy gyermeknapon vagy családi rendezvényen és együtt zenélhetünk, táncolhatunk kedvenc gyermekdalaitokra. Addig is hallgassátok meg a Buborék együttes egy vidám dalocskáját!Hallgasson bele zenéinkbe vagy nézzen bele videóinkba!
 

Felkeltettük érdeklődését vagy kérdése van? Keressen minket bizalommal az elérhetőségeinken!
 
GYEREKPROGRAMOT SZERETNE?
ADUNK PÁR TIPPET!

HÍREKRÓLUNKZENÉKVIDEÓKKOTTÁKKÉPEKKONCERTEKKAPCSOLAT

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kövess minket!

Keress minket bizalommal! Email: info (kukac) buborekegyuttes.hu Telefon: +36 70 327 6100

© 2015 http://www.buborekegyuttes.hu - Minden jog fenntartva! Impresszum email: info (kukac) buborekegyuttes.hu Designed and created by Adamic