Fesztiválok

Fesztiválokra a szervezők mindig óriási tömegeket várnak. Sok család, mielőtt ellátogat egy ilyen rendezvényre, természetesen átböngészi a programlisát és abban reménykedik, hogy talál a csemeték számára is megfelelő programot. Természetesen nagy örömmel járják végig a fesztiváli forgatagot, de a gyerekek egy idő múlva elunják magukat és a szervezők erre az esetre is gondolva, igyekeznek minél színesebb gyermekprogramokkal megörvendeztetni a kis közönséget.

A Buborék együttes a fesztivál koncepciójának megfelelően, minden esetben rendkívül szórakoztató produkcióval készül az eseményre. Nagyszínpados, fesztiválos fellépéseink során nem csak egy, vagy két csemetét emelünk ki a közönség soraiból, hanem a jelenlévő összes gyermeket egyszerre foglalkoztatjuk. Így minden pillanatban mindenki részesévé válik a nagyszerű előadásnak, az interaktív gyerekkoncertnek, melyből természetesen sosem marad ki a humor, tánc és a meglepetés látványelem. Reméljük, hogy hamarosan találkozunk!
 


Hallgasson bele zenéinkbe vagy nézzen bele videóinkba!
 

Felkeltettük érdeklődését vagy kérdése van? Keressen minket bizalommal az elérhetőségeinken!
GYEREKPROGRAMOT SZERETNE?
ADUNK PÁR TIPPET!

HÍREKRÓLUNKZENÉKVIDEÓKKOTTÁKKÉPEKKONCERTEKKAPCSOLAT

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kövess minket!

Keress minket bizalommal! Email: info (kukac) buborekegyuttes.hu Telefon: +36 70 327 6100

© 2015 http://www.buborekegyuttes.hu - Minden jog fenntartva! Impresszum email: info (kukac) buborekegyuttes.hu Designed and created by Adamic