Dornai József - basszusgitár, vokál

 
Dornai József vagyok, 1967- ben születtem.
Zenei pályafutásom 16 éves koromban indult útjára, amikor is, basszusgitárosként csatlakoztam egy akkor már dübörgő amatőr rock and roll bandához, (évi egy koncert :)) akikkel vadul próbálni kezdtünk és heti nyolc alkalommal iskola és csajozás helyett, minden nap téptük a húrokat.
Az évek teltek és a három akkordos rock and roll stílus bűvköréből kilépve, egy sokkal komolyabb terepre merészkedtünk és Beatlest kezdtünk játszani, ami aztán végig kísérte az egész életemet.
1985-1991-ig több zenekarban is játszottam, a legkülönbözőbb zenei stílusokban, a progresszív rock zenetől, az alternatív muzsikáig.
1992-ben megalapítottam a Beathoven zenekart. Három lemezünk jelent meg, amelyek közül az első, arany lemez lett, 50.000 eladott példány után.
1996-ban újjászerveztem a csapatot és egy hosszú külföldi koncertsorozat vette kezdetét, ami egészen 2007-ig tartott.
2014-ben a 2Beat or Not 2Beat zenekarral, a Meg akarom mondani c. dalunkal, melynek a szövegét írtam, bejutottunk a Dal című Eurovíziós műsorfolyam 30 legjobb dala közé.
Ebben az időben már játszottam néha a Buborék zenekarban, mint vendég és 2017 júniusában Csilláék felkértek, hogy csatlakozzak állandó tagként, amit örömmel elvállaltam.
GYEREKPROGRAMOT SZERETNE?
ADUNK PÁR TIPPET!

HÍREKRÓLUNKZENÉKVIDEÓKKOTTÁKKÉPEKKONCERTEKKAPCSOLAT

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kövess minket!

Keress minket bizalommal! Email: info (kukac) buborekegyuttes.hu Telefon: +36 70 327 6100

© 2015 http://www.buborekegyuttes.hu - Minden jog fenntartva! Impresszum email: info (kukac) buborekegyuttes.hu Designed and created by Adamic