Morvai Gábor - billentyű, szaxofon, vokál

 
Zenei tanulmányaimat 1982-ben kezdtem, a monori zeneiskola klarinét szakán. Négy év után, mivel akkoriban nem volt divatos a zenetanulás és nem is volt egyéb motiváció, befejezettnek tekintettem a zenetanulást.

Azonban ’89-ben egy helyi zenekar, szaxofonost keresett. Mivel időközben önszorgalomból azért ezen a hangszeren is megtanultam játszani, elvállaltam a posztot. Négy-öt évig jártuk a környéket, különböző rendezvényeken, esküvőkön léptünk fel.

Ekkor már láttam, hogy tovább kell folytatni a zenei tanulmányokat, így beiratkoztam a Vasutasok Zeneiskolájába, ahol Váradi Géza tanár úr vett a szárnyai alá. Nagyon sokat tanulhattam tőle az alatt a három év alatt, amíg odajártam. Ekkor már a Pulzus nevű zenekarban játszottam, akikkel már az egész ország területén szórakoztattuk a mélyen tisztelt publikumot. Közel öt évig működött ez a zenekar is. Mivel nagyon jó zenészekkel játszhattam együtt, megint csak volt motiváció a tanulásra.

Ezért beiratkoztam az Erkel Ferenc zeneiskola jazz szaxofon szakára, Kollmann Gábor tanár úrhoz. Az Ő kezei között is eltöltöttem számomra igen hasznos három esztendőt. Ekkor már a Dream Team nevű party- és rendezvényzenekar tagja voltam. Amíg működött a zenekar, addig velük járhattam az országot és együtt fejtettük ki - remélhetőleg áldásos – tevékenységünket.

A zenekar megszűnése után 2011-ben keresett meg Kovács Csilla, hogy kisegítő billentyűst keres néhány alkalomra a Buborék együttes gyerekzenekarba. Mivel közben billentyűs leckéket is vettem és mivel van olyan dal is, amiben fúvós hangszert kell megszólaltatni, én talán megfelelnék a posztra. Örömmel vállaltam el. Akkor még nem gondoltam, hogy a kisegítésből állandó tagság lesz. A Buborék együttes az a zenekar, amelyiknek a közönsége, a legnagyobb siker élményt adja számomra. Remélem, sok-sok koncerten találkozhatok még a gyerekekkel.
GYEREKPROGRAMOT SZERETNE?
ADUNK PÁR TIPPET!

HÍREKRÓLUNKZENÉKVIDEÓKKOTTÁKKÉPEKKONCERTEKKAPCSOLAT

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kövess minket!

Keress minket bizalommal! Email: info (kukac) buborekegyuttes.hu Telefon: +36 70 327 6100

© 2015 http://www.buborekegyuttes.hu - Minden jog fenntartva! Impresszum email: info (kukac) buborekegyuttes.hu Designed and created by Adamic