Dornai József - basszusgitár, vokál

 
Dornai József vagyok, 1967- ben születtem.
Zenei pályafutásom 16 éves koromban indult útjára, amikor is, basszusgitárosként csatlakoztam egy akkor már dübörgő amatőr rock and roll bandához, (évi egy koncert smiley) akikkel vadul próbálni kezdtünk és heti nyolc alkalommal iskola és csajozás helyett, minden nap téptük a húrokat.
Az évek teltek és a három akkordos rock and roll stílus bűvköréből kilépve, egy sokkal komolyabb terepre merészkedtünk és Beatlest kezdtünk játszani, ami aztán végig kísérte az egész életemet.
1985-1991-ig több zenekarban is játszottam, a legkülönbözőbb zenei stílusokban, a progresszív rock zenetől, az alternatív muzsikáig.
1992-ben megalapítottam a Beathoven zenekart. Három lemezünk jelent meg, amelyek közül az első, arany lemez lett, 50.000 eladott példány után.
1996-ban újjászerveztem a csapatot és egy hosszú külföldi koncertsorozat vette kezdetét, ami egészen 2007-ig tartott.
2014-ben a 2Beat or Not 2Beat zenekarral, a Meg akarom mondani c. dalunkal, amelynek a szövegét írtam, bejutottunk a Dal című Eurovíziós műsorfolyam 30 legjobb dala közé.
Ebben az időben már játszottam néha a Buborék zenekarban, mint vendég és 2017 júniusában Csilláék felkértek, hogy csatlakozzak állandó tagként, amit örömmel elvállaltam.
GYEREKPROGRAMOT SZERETNE?
ADUNK PÁR TIPPET!

HÍREKRÓLUNKZENÉKVIDEÓKKOTTÁKKÉPEKKONCERTEKKAPCSOLAT

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kövess minket!

Keress minket bizalommal! Email: info (kukac) buborekegyuttes.hu Telefon: +36 70 327 6100

© 2015 http://www.buborekegyuttes.hu - Minden jog fenntartva! Impresszum email: info (kukac) buborekegyuttes.hu Designed and created by Adamic